Voyage Unique

Huize Minne - Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-Martens-Latem

Tel. +3292964040

pedro@voyage-unique.be

Lic. 9667

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

WEGEN EEN PROSPECTIE NAAR SENEGAL ZULLEN WIJ OP ZATERDAG 07 & 14 DECEMBER ENKEL MAAR TELEFONISH EN VIA E-MAIL BEREIKBAAR ZIJN. WENST U OP DEZE DAGEN EEN AFSPRAAK MET ONZE COLLEGA MARTINE, GEEF ONS DAN TIJDIG EEN SEINTJE, WIJ PLANNEN DIT GRAAG VOOR U IN!

VOYAGE UNIQUE IS UW CLUB MED SPECIALIST MET MEER DAN 30 JAAR ERVARING!!

KLIK HIER EN MAAK KENNIS MET ONZE EIGEN GROEPSREIZEN

Pedro schrijft:

Voyage Unique staat voor “iedere reis moet uniek zijn”, een doorgedreven passie waar uw reis vanaf de eerste kennismaking tot na terugkomst in handen is van uw “Travel Designer”. Deze nauwe band laat u reeds volop genieten vanaf de eerste vormgeving van uw reis. Service staat hier 100% voorop, dit is één van de grootste troeven waarom u beslist uw reis in handen te geven van Voyage Unique.

Wij streven al meer dan 30 jaar naar het ultieme reisgenot van onze klanten. Het begint vanaf het eerste persoonlijk contact op kantoor, via telefoon, email of buiten de openingsuren bij u thuis. Uw wensen worden eerst grondig geanalyseerd, vervolgens zorgvuldig uitgewerkt naar uw budget, zo ook, het liefst besproken of gefinaliseerd bij een glaasje bubbels. Verder krijgt u vóór vertrek een verfijnde briefing met een mooi reisdocumentenpakket, en blijft uw adviseur ook tijdens en na uw reis een nauw aanspreekpunt. Ook bij een citytrip of pakketreis is dit het geval. Belangrijk is dat we steeds vertrekken vanuit ons buikgevoel, pas als dat goed zit wordt de reis in een mooie verpakking gestoken. Waar we niet achter staan, verkopen we niet! Dat is en blijft ons statement en succes.

Alles begon eigenlijk 30 jaar geleden waar de auto & vliegtuigvakanties van o.a. Jetair & Thomas Cook nog ten volle in waren. Jaar na jaar begonnen we ons op de à la carte reizen, cruises, groepsreizen en luxe reizen toe te leggen, wat voor ons een immens verrijking en ontplooiing betekende. Uiteraard ging de ervaring ook gepaard met de vele prospecties en passie voor reizen, op heden bezochten we meer dan 250 wereldwijde bestemmingen, wat ons advies een goede fundering geeft aan uw offerte en beslissing.

Op heden leven we in een internettijdperk, maar jaar na jaar merken we dat service en kennis voor vele mensen primeert. Vaak hanteren we betere, soms dezelfde, en af en toe wel eens iets duurdere prijzen, dit omwille van de marketingstunts waar wij als reisagent niet kunnen tegen opboksen. Maar geef toe, als u service wenst kan dit vaak niet meer gratis, u betaald een stukje gemoedsrust, comfort en zekerheid, en dat net ietsje meer van wat u als klant naar verlangd. Wetende dat u ook bij onvoorziene omstandigheden zoals: natuurrampen, politieke onrusten, aanslagen, vertragingen, problemen ter plaatse enz... dag & nacht een aanspreekpunt hebt waar u in de mate van het mogelijke op en top wordt door bijgestaan.

Dus wenst u graag advies over een ultieme safari, een (individuele)rondreis doorheen de USA/Australië/Azië/Latijns Amerika/Europa..., een leuke familievakantie, pure verwennerij in luxehotels, een onvergetelijke cruise, een veelzijdige (eigen) groepsreis, huurhuis(je), vlieg/treinticket, of eens een citytripje? Dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wij werken met een grote diversiteit aan touroperators met o.a. de reguliere Tui/VIP Selection, Thomas Cook/Pegase, Club Med... Maar gaat het om een gespecialiseerde reis wordt er beroep gedaan op de niche touroperators en vooral onze lokale contacten, zo wordt uw reis volledig tailormade in elkaar gestoken, opzoek naar dat ultieme gevoel.

Wenst u vanaf heden inspiratie voor al uw reizen en zoekt u ook dat ultieme gevoel? Kom dan zeker eens langs, geef een telefoontje en maak een afspraak, of stuur een email. Wij helpen u met plezier de juist keuze maken, want reizen is en moet "UNIQUE" blijven !

Wij hopen u alvast te mogen ontmoeten !

Vriendelijke groeten en misschien tot binnenkort,

Pedro, Martine & Marino

Huize Minne - Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-Martens-Latem

Tel. +3292964040

pedro@voyage-unique.be

Lic. 9667

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Find us on Facebook

Door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.